Castle Clash: Brave Squads Today: 0    Total Posts: 39721

Total:#11

Create Thread

[Chat (Amazon)] Amazon Kindle - Won't boot

[Copy link] 10/6394

#1
Posted on 1/31/19 4:08:54 PM | Show thread starter's posts only

I play CC on an Amazon Kindle Fire.  Since installing the most recent version (January 29, 2019), I have been unable to successfully log-in to the game.  Every attempt, my device connects to the server, but stops at 12%-14% loaded.  I have cleaned my cache and memory, to no avail.

Signature
Jeff
#2
Posted on 1/31/19 4:45:25 PM | Show thread starter's posts only

Read the other posts. IGG messed up and they know it. You are not alone.

Signature
#3
Posted on 1/31/19 7:04:27 PM | Show thread starter's posts only

It's good to have you voicing your problem though.  if you don't speak up then no one will do anything.

Signature
#4
Posted on 1/31/19 7:12:44 PM | Show thread starter's posts only

I'm having the same issues as most of Amazon users are. I found that if you close down the app and open up again it solves it. Sometimes i repeat 2 or 3 times to successfully get into game.

Signature
#5
Posted on 2/1/19 2:14:52 AM | Show thread starter's posts only

Going on 3days now,fix it already...stuck loading at 14%....

Signature
#6
Posted on 2/1/19 10:39:11 AM | Show thread starter's posts only

New cc  game mode ! Login lottery ! Can you beat the 14% loading boss ????

Signature
#7
Posted on 2/1/19 11:07:21 AM | Show thread starter's posts only

Having the same problem on my Kindles, but not on my Android phone. Seems ironic that a true Android device works better on the Amazon server.

Signature
#8
Posted on 2/1/19 11:12:37 AM | Show thread starter's posts only

Same here...if I leave it at 12% it sometimes will load, can be hours later, by itself...and you have to keep an eye on it or it will go to reload mode and you are stuck waiting at 12% again. Super frustrating

Signature
#9
Posted on 2/1/19 12:36:24 PM | Show thread starter's posts only

Same problem as everyone else , gets to 13/14 % then stops except in work on a terrible Wi-Fi where it loads up with no problems

Signature
#10
Posted on 2/1/19 1:42:32 PM | Show thread starter's posts only

I only get to 10-11%.  I emailed Customer Service 2 days ago, but still no response.  Unfortunately, several people from our guild are experiencing the same issue.  I'm a vice, and the leader can't get in either.  I wish there would be some communication from IGG!

Signature