Castle Clash: Brave Squads Today: 2    Total Posts: 58937

Total:#8

Create Thread

[Bug] [Version 1.7.11] Official Bug Thread

Sticky   [Copy link] 7/1954

#1
Posted on 3/20/20 3:26:22 AM | Show thread starter's posts only

Dear Clasher's

If you encounter any issues or problems or bugs in the recent Update, write information in this post for the Tech team to address.

Please provide as detailed explanation as you can with pictures or even video files presenting the issue, so that the technical staff can clearly understand the problem and respond quickly.
Unclear posts may not be good enough to fully understand problem and act quickly, so please be detailed.

Thanks

Signature
Leader of Nation_Army. Want to know more about us ?? Check this:
http://cc.forum.igg.com/topic?ctid=189821&t=1454402552&p=1
 
#2
Posted on 3/20/20 5:28:08 AM | Show thread starter's posts only

When opening the it repeatedly crashes
I tried everything

Signature
Ingamename censored
Might 1.28mil
Guild? -
Wegamers 123457
Line whxamix
#3
Posted on 3/20/20 5:41:01 AM | Show thread starter's posts only

Game crashes instantly for me after loading new version

Signature
#4
Posted on 3/20/20 6:24:40 AM | Show thread starter's posts only

Game login to the server fail once out of three.
Same report in english, german and italian version.
The problem is only in login frist time.

Signature
#5
Posted on 3/24/20 8:08:47 AM | Show thread starter's posts only

Labrynth crashes when trying to enter it

Signature
#6
Posted on 3/27/20 12:10:48 AM | Show thread starter's posts only

On the Lab event when you combine pot of gold etc... To get items I rolled and got a 100 pack of merits 100,00 I believe used them all at once to get a purple hero card in shop & they vanished and I still have the exact same amount of merits as before extremly frustrating, please help I've played this game for longer then I can remember, went back to screen shot the reward log for the event as proof & the event vanished no where to be found . My gamer tag is spiker1010

Signature
#7
Posted on 3/27/20 8:17:42 AM | Show thread starter's posts only

I have found bug or two since previous update (i thought it will be fixed).
- Sometimes when i am starting game, it don't want to open. It is freezing on starting screen, and i need to restart game to load as usual. It looks like this.

I can wait forever and nothing happens. But after restarting game it is ok.

- Also sometimes when i want to switch to another acc, game is not switching immediately, but it is showing me "Switching account" screen for few seconds

and after short time i am seeing this screen.


When i am taping "ok" it goes back to "Switching account", than "connection failed" and after taping second time on "ok" game is restarting, but on same account, not on which i wanted to switch. And there is no guarantee i will not have to make same procedure.

I have uninstalled game and used fresh APK, so this is not phone problem, since i have same situation on second phone.

Signature
Leader of Nation_Army. Want to know more about us ?? Check this:
http://cc.forum.igg.com/topic?ctid=189821&t=1454402552&p=1
 
#9
Posted on 3/28/20 7:59:43 PM | Show thread starter's posts only

Please give me link for ios. Thanks

Signature